Nyní večer se mi stalo to, co je pro mne  noční můrou, utekla mi ven z malé místnosti Jarmilka. Jsem z toho zcela zoufalá, běhala jsem s baterkou po zahradě, ale po ní ani vidu, někam zalezla. Vyklidila jsem celou malou místnost a nechala jí tam otevřené dveře. Pořád tam koukám, ale nic. Mám na sebe strašný vztek. Byla schovaná na klecí a já blbec otevřela, chtěla jsem vyhodit prázdný pytel od granulí. Jarmilka s Vilémkem byli od rána puštěni z klece do malé místnosti, kde byli sami. To je fakt trápení. Mám o zábavu a ostarost postaráno.

Rýma u postižených jedinců odeznívá, konečně.

Začínáme kastrovat plaché kočičky. Nyní máme ve Sluníčku tři. Budou se zase vracet zpátky, kde jsou krmeny. Čtvrtá, už vykastrovaná, odjela v sobotu „domů“.

Robinek mi přijde, že jeho tělíčko chátrá stále více a nějak rychleji. Sice už nemá průjem, ale má v bříšku nějakou masu, která tam nepatří. Rýma se mu naštěstí zlepšuje a tak snad v pátek mu bude moci být odebrána a vyšetřena krev. Musíme mít do té doby dobrána antibiotika. Dostává, co nejlepší jídlo a hlavně syrové maso. On jí krásně, ale dneska všechno vyzvracel. Takže moje obavy o něho ještě vzrostly. Je podezření na vnitřní nádorové bujení.

Kočička Holčička opět zvrací často jídlo. Sice baští dobře, je i pěkně kulaťoučká, ale začíná mě to znepokojovat. Už měla v minulosti dvakrát antibiotika právě z důvodu zvracení a je to už zase tady. Bude muset jet na větší vyšetření.

Jak už psala Jana, kočička Connie odjela k ní do depozita, aby byla v čistém prostředí a nelítalo kolem ní velké množství kočičích virů. Kromě oušek a zánětu močových cest, má ještě bouličku pod krčkem. Takže nyní ještě není jasné, co se bude řešit dřív. Musí však zůstat klinicky zdravá.

Dneska odpoledne absolvovala Márynka, Víťa, Tamagoči a Bětuška aplikaci kmenových buněk. I když jsou Tamagoči a Bětuška v novém domově, dostali tuto možnost i oni. Mají stále chronickou, hnisavou rýmu. Jsem ráda, že jsem obě kočičky mohla vidět. Mají skvělé paničky. Márynce už byly kmenové buňky aplikovány potřetí a zatím přestála bez úhony u velkou rýmu, kterou si téměř všichni Sluníčkovci prošli.

Kevinek z Moravy, díky své výborné paničce, rychle ustál rýmu a zánět spojivek. Jsem tak ráda.

A teď jdu zase hledat Jarmilku. Dobrou noc.