Zpravodajství z 20. a 21.9.2016

Včera jsme přijali rezavé asi třítýdenní kotě – chlapečka, který dostal jméno Gryf. Je pořád hodně hubeňoučký a trošku zlobí s jídlem. Musí jíst často.
Dnes jsme přijali krásnou tříbarevnou kočičku – kotě, narozenou cca 1.6.2016. Kočička dostala jméno Casiopeia. Je moc krásná, má každé oko jinak barevné, ale jenom spí a nic ještě nejedla.
Kocourek Vrbík má horečku 40,3 st.C, pořád jen spí a nehraje si. Nic jiného na něm není vidět.
Křesinka a Košťálka mají průjem. Nevím, zda je to změnou stěhování z depozita u Lucky do útulku, změnou stravy nebo nějakou infekcí. Holky jsou však veselé a úžasně mazlivé.
Náš kotětí Čtyřlístek a Brunďa už čím dál méně pijí mlíčko z lahve. Jsou to však takový závisláčci. Jen k nim přijdu, naskáčou mi na nohy a šplhají po mě nahoru, chtějí se mazlit, vrní, jsou neskutečně úžasní. I když si někdy přijdu jako v hororu. Koťátka dostala horní samostatnou místnost, asi je jim tam smutno.
Kočičce Kelišce, která stále marodí s očičkem, má ho pořád ošklivé, byly změněny kapky a mastička za jiný typ.
Dneska absolvovala kastraci Anička a Brundibár. Brundibár je zcela fit, Aničku bolí rána, ale už se i najedla. Tak snad to bude dobré. Anička půjde po vyndání stěhů do nového domova.
Rozbilo se nám škrabadlo, vlastně dvě, jsou spojeni k sobě, aby se vzájemně podpírala. Ve voliéře se také jedno rozbilo včera.
Kocourek Boleslav se má k světu, má pěkný „pupíček“, je hodňoučký a sladký.
Kocourek Patrik má ošklivě strupatá zádíčka a paní doktorka říkala, že se jedná s největší pravděpodobností o plíseň. Už to má déle, antibiotika nezabrala a očkování je ještě brzy hodnotit. Bude užívat Itrafungol a uvidíme.
Kocourek Mikešek od školy ze Štětí, kterému se našel domov v zahrádkářské kolonii, kam však každý den někdo chodí, tak právě ten nakonec umřel. Selhal mu celý organismus, hlavně ledviny Hodnoty byly tak katastrofální a kocourek byl úplně špatný, že se prostě muselo přistoupit k enutanázii.