Dneska večer odjel do nového domova Smouki. Byl tu se mnou akorát půl roku, zvykl si tu, je to pěkný lumpík, ale tak chytrý a mazlivý kocourek. Hodně mě zlobil a o to více mi bude chybět. Hlavně, aby byl šťastný, jeho nová rodina ho milovala a Smouki se sblížil s kočičí smečkou s Tygříkem (ve Sluníčku s Dafčou) a se Sluníčkovou Píšťalkou.

Dalším Sluníčkem, které odjelo do nového domova, je malá Kremrolka. Jela do kočkomilné rodiny ke dvou kocourkům. Bude bydlet v domečku se zahrádkou s úžasnými člověčími rodiči. Přejeme všem hodně štěstí.

Henri si už zase hraje a lepší jí. Je to úžasný mazel.

Malá Tatiana dokáže vymést misku, její bříško se už zakulatilo. Chvíli bude trvat než se obalí její tělíčko a páteř tukem. Je úplně sladká, vrní jen se na ní člověk podívá a v náručí je moc šťastná.

Šmoulinka je ze všech koťátek ve Sluníčku nejubožejší, snad se brzy dá dohromady, srst je jí dělí, pusinku má pořád ušmudlanou a je jen kostřička potažená kůží. Na rozdíl od Tatiany, která už má kulaťoučké bříško, se Šmoulinka zatím s takovou chutí nenajedla. Jí často, ale po malém množství. Šmoulinka bude nádherná kočička s kulatou hlavou, trošku britský typ.
Léčba Bubu a Jolyho bude trvat déle. Kluci přišli ve velmi špatném stavu a to už byli zaléčeni od nálezců.

Miluška a Zdenička, které byly po roční adopci vráceny do Sluníčka a jsou nyní ve voliéře s Borůvkoua Sárinkou od Labe, si ve Sluníčku zvykají. Chrní v garsonkách, dokonce i se Sárinkou od Labe, docela dobře jedí a Zdenička na mě juká do okna v malé místnosti. Nesmím se na ni však dívat, hned se jde schovat. Holky byly už jako malé hodně nedůvěřivé, chvilku jim bude trvat než si zvyknou na někoho jiného. Jsou to však hodně kočičky a s trochou trpělivosti by z nich byly úžasní mazlínci.

7623500cce79d2d29409