Meduňka a Cácorka zůstaly hospitalizované na veterinární klinice. Meduňce se dělá vyšetření krve, bojíme se selhávání ledvin. Je to přece jen už starší kočička, postupně přestávala jíst, během pár dní pohubla, je skleslejší a přesto, že hodně pije, je dehydrovaná. Výsledky a určení diagnozy se dozvíme ve středu.

Kočička Cácorka se mi delší dobu nelíbila z důvodu zacuckané srsti a myslím, že i pohubla. Nemohla jsem to určit s přesností, neboť je hodně plachá. A tak nezbývalo než ji pro ni nemile odchytit a odvézt na veterinu. Tam pan doktor zjistil rozsáhlý zánět dásní a Cácorce budou odstraněny zoubky. Cácorka je mladá, dvouletá kočička a chuděrka z důvodu bolesti si nemyla kožíšek a o hodně méně jedla.

Kocourek Ešlíček měl jít již dávno domů, byl zamluvený, ale jeho „nové“ paničce se nemohu dovolat a ani nereaguje na SMS. Místo toho Ešlíček ve Sluníčku opět onemocněl. Kašle a má ošklivou rýmu. Opět léčení antibiotiky. Je to děsné.

Kocourek Ronaldo má téměř ukončenu antibiotickou léčbu po třech týdnech, kdy se léčila rýma a tekoucí očička. Očička slzí stále, opět se díky rýmě deformovaly slzné kanálky a tak mu tento defekt zůstane navždy.