Omlouvám se za zpoždění se zprávami, nějak to nestíhám, měla jsem hektické dny, ale naštěstí ne katastrofální.Včera byla některá Sluníčka hereckými hvězdami, natáčela se u nás nabídka kočiček do pořadu Chcete mě? Bylo to moc fajn, štáb je úplně úžasný, prostě paráda. Vysílat se bude 18.1.2015.

Moji miláčkové, nechci to zakřiknout, jsou všichni v pořádku, rýma je vyléčena, takže máme spokojené období.

Včera jsme přijali kocourka Zdeněčka, je to půlroční černé kotě, které se údajně zatoulalo k domu v Hálkově ulici v Roudnici n.L. Kocourek byl krmen, jako útočiště měl sklep, ale majitelovi se nelíbilo, že tam chodí na záchod, záchůdek mu nepořídil, prostě ho Zdeněčka nechtěl. Donesli ho do SLuníčka jeho synové, ačkoli by si údajně kocourka klidně nechali, ale tátovo rozhodnutí museli respektovat, hádky nemají smysl. Kocourek je ve skvělé výživové kondici, dám na veterinární ordinanci letáček, zda se někomu začátkem prosince neztratil.

Kluci Nésik a Bali šli do karanténní místnosti ke Kasandře, k Janičce a Karkulce, aby si mohli už svobodně hrát a nebýt v kleci. Pořád se bojí, společně si však bezstarostně hrají, jsou tak krásní.

Karkulka je už lepší v napadání a v syčení, má otevřená dvířka z klece, ale přesto ven nevyjde. Chuděra malá. Byla tak krásné vykrmená a myslím, že u nás zhubne.

Slávečka jsem vzala na veterinu ke zhodnocení jeho češek za zadních kolínkách, neboť měl postoupit operaci a čekalo se až mu bude osm měsíců. Protože jeho problémy s kolínky jsou ty tam, běhá, skáče, sedí u jídla už normálně, vůbec bych nyní nepoznala, že má něco s kolínky a jeho očividně nic nebolí. Údajně má trochu povolené čéšky, ale na operaci to není, dle paní veterinářky, specialistky na klouby, se s tím kočka sama vyrovná, což se také stalo. Jen by mohl mít někdy problém, pokud by ho třeba honil pes a jeho kolínko vypadlo, nemusel by stihnout utéct. Je to vrozená vada, která mívají psi Jorkšíři. Tak jsem ráda. Slávek a sladký mazel.

Mnohokrát děkuji všem za pozdravy a fotky z nových domovů, to je největší dar, kterého se mi může dostat – úžasní domov pro kočičku.

Objednáváme vánoční dárky, na které dostali naše Sluníčka peníze z Kočičího stromu přání. Probíhá velké focení. Jsem moc vděčná a děkuji všem dárcům, kteří kočičky obdarovali. Je to ohromná pomoc! Z celého srdce děkujeme!!!!

Děkujeme Radce Pňačkové za zaslání krásný pytlíčků naplněných šantou kočičí. Kočičkám to udělalo ohromnou radost. V nestřežené chvíli doslova „ukradly“ všechny pytlíčky, chtěla jsem alespoň nějaké schovat na horší chvíle, kdy bude třeba potřeba nějakého nově příchozího zklidnit, ale nepodařilo se.

Děkuji Katce Svobodové za zaslání dobrot pro kočičky a hezkého dopisu. Kapsičky, které zaslala, naše kočičky milují. Myšky se moc hodí. I krabice se upotřebila, moc se líbí.  Děkujeme.

Zasílám pár fotek z posledních dvou dnů a k tomu kvíz: uhodnete, které ozdoba je na Sluníčkovém vánočním stromečku nejdražší a jak se jmenuje?

Přeji Vám všem bezproblémový, i když pracovní den.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA