Žádné katastrofy se v tyto dny neděly. Fotili jsme poslední várku dárků na strom přání, bylo to náročné. Nejhorší jsou plašánkové, ale podařilo se. Jsme za tuto akci nesmírně vděčni Devíti životům. a dárcům.

Mrňata Ču a Gek jsou neskutečně nádherná a mazivá. Když k ni jdu, nemohu udělat téměř ani krok, abych je nezašlápla. Strašně touží po mazlení, vzlezly by až ne hlavu. Gek pojede v pondělí domů, včera se na něho přijel podívat moc příjemný mladý pár. Bude bydlet ještě s kočičí kamarádkou.

Perlička, Kytička a Hvězdička se pořád trochu bojí, potřebovaly by co nejdříve do nového domova. Všechna koťata jsou neskutečně krásná.

Bali a Nés pěkně řádí, ale jejich ochočová moc nepostupuje, protože už přišli na to, kam si předemnou zalézt a jak utéci. Potřebovali by také už domov, kde by se jim věnovali, ale musí být společný. Po týdnu v novém domově z nich budou mazlíci.

Charlie se uzdravuje, trochu má ještě rýmu, ale brzy to bude dobré. Je to kocourek se zajímavým výrazem.

Fík mi dělá starosti, protože není u nás šťastný. Bojí se ostatních koček, chce mít klid a tak zaujmul místo na skříni, kde býval Luis. Je mi ho tak líto. Je to moc hodný kocourek. Potřeboval by akutně domov.

Laura je též nešťastná z velké sposty koček, na každou kočku, kterou potká vrčí. Jinak je mazlík, ale potřebuje domov nejlépe bez koček, možná by snesla jedna, ale nemyslím si, že by se s ní kamarádila.

Moureček od sociálních bytů už nebere antibiotika, na dolních cestách dýchacích nemá žádný nález, ale přesto špatně dýchá. Je pořád bojácný, s nikým se nekamarádí. Nejlépe by mu bylo v původní smečce, kde se společně všechny kočičky zahřívaly a byly na sebe zvyklé. Nechce se mi ho však dávat ven do zimy. Je to těžké promýšlení a rozhodování. Jeho psychika také dělá své, venku byl zvyklý.

Karkulka je na tom stále stejně. Sice se mazlí, je však hodně ostražitá a ačkoli má otevřenou klec, vyjde z ní pouze na protější parapet, odkud se dívá ven. O jejím štěstí u nás se také nedá mluvit. Pro starší kočičky dvou let to u nás není pro ně to „pravé ořechové“. Musím jim najít co nejdříve pořádný domov.

Víťánek má stále záchvaty, minimálně jednou týdně. Bachovy kapky zatím nepomáhají.

Bětuška po zákroku a výplachu pořád rýmuje. Zase nekonečný příběh…

Paní Šedivá nám poslala do krámečku další krásné obrázky, mockrát děkujeme.

Dále děkujeme dárci za granule a konzervičky Brit.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA