Večerní zpravodajská relace ze Sluníčka ve zkratce…
12.6.14

– Vojtěška byla dnes navečer na veterině v Praze. Znovu pokus o zavedení kanyly. Bohužel se nepodařilo, ale paní doktorka kočence kanylu všila pod kůži. Máme starost, když není v těchto vedrech pod kapačkou. Vojtěška si sama chodí na záchod, bojuje s Mílou. Je v té hromádce neštěstí spousty síly a paní doktorka dnes vyslovila i jistou naději. Pokud to Vojtěška zvládla doteď, má šanci, že se z toho dostane úplně. Teď už pro ní paradoxně není panleukopenie to největší ohrožení. Podle všeho by měla mít všechny fáze této nemoci za sebou. Teď je průšvih její celkové oslabení a rýma. Prostě jí může ublížit něco jiného, obvykle třeba banální problém. Je na ní nešťastný pohled, ale máme velikou naději. Moc děkujeme všem, kdo jste kočence přispěli na léčbu a vůbec všem, kdo na ní myslíte a sledujete její cestu.

– Včerejší příjem Vítek… Míle se nějak pobláznil pc a včera se nepodařilo nahrát fotografie. Vítek se již trošku rozkoukává. Je to blbý, ale nestihlo se s ním jet na veterinu a s Vojtěškou autem jet nemohl, aby se nenakazil. Je moc hezký a velmi pohodový.

– Srdečně děkujeme paní Strnadové a její rodině za párty stan, který jsme nutně potřebovali a který využijeme na akcích, kam jezdíme s dobročinným krámkem. Také děkujeme za věci do aukce. Omlouvám se, za to, že jsem nevložila foto, ale stan „čeká“ v autě na převoz přímo do útulku.

– Omlouváme se, že nereagujeme úplně nejsvižněji na maily, zprávy a dotazy. Během zítřka všem odepíšeme.

Dobrou noc, Tereza