Omlouvám se za zpoždění, je nyní veliká práce s koťaty.

Sluníčkový Kája po autonehodě čůrá svévolně, bohužel jsme zjistili, že má přerušenou míchu na začátku ocásku. Ocásek vůbec necítí a ani konečník. Při hospitalizaci mu byla rentgenována pouze páteř bez ocasu. Strašně mě to mrzí, vůbec jsem si nepředstavovala, že 16ti letý Kája skončí pod koly aut.

Koťata Pišta, Fišta a Elišta odjela do společného nového domova, kde budou bydlet v pokojíčku s malými chlapečky. Na podzim se budou stěhovat do domečku se zahrádkou.Jejich adoptivní maminka Esterka je již po kastraci, nepodařilo se ji ochočit a tak koncem týdne pojede zpátky do lokality, kde žila.

Malý Vilík u Markétky, který se léčil na zánět plic, bohužel musel být uspán. Byl mu diagnostikován FIP. Jeho orgány byly zality vodou. Chuděra, byl ještě tak maličký, vůbec si neužil života.

Fabiánek, který měl krásný domov u Denisy Z., byl také uspán, bohužel se u něho prokázal také FIP. Omlouvám se, že nemám moc hezké právy.

Jonatán, který byl samý strup, má již krásně čisté tělíčko, ale dostal rýmu.

Dnes večer jedeme na kontrolu očiček u malých koťat, očička se lepší a lepší. Jen malý Legolas mě přijde bez energie, nežene se k jídlu jako vždy a nezdají se mi jeho oči. Uvidíme co řekne paní doktorka. Kája jede také na veterinu a z toho mám největší obavu.

Do nového domova odjelo i černobílé kotě Markétka. Vzala si jí paní, která ji zachránila z velmi frekventované silnice.

Od včerejšího dne máme na hlídání bývalou Sluníčkovou Sašenku. Její panička odjela domů na Slovensko. Sašenka je z toho hodně vykulená, doufám jen, že neomarodí.

Do Sluníčka jsme museli přijmout čtyři koťata. Jsou od bezdomové mámy, koťata běhala po silnici a jedno kotě skončilo pod koly auta a muselo být uspáno. Jsou to dvě tříbarevné holčičky, bílý kluk s černými flíčky a bílostříbrný kluk. Protože máme stop stav, koťata odjela do depozita ke Klárce Kabeláčové. Moc ji děkuji za pomoc. Vyhozených a bezprizorních koťat je stále víc, snad to nikdy letos neskončí. Na další příjmy máme pořadník, kde čekají další čtyři koťata, až se uvolní místo. Maminka koťat je už vykastrovaná a vrátí se do původní lokality, kde ji bude krmit zachránkyně koťat. Kočička je moc mazlivá, čili zase jedna z vyhozených koček.

Všem Vám přeji hezký den.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA