Dneska byl Standa s Vítkem na veterinární klinice Vetcentr u MVDr. Duchka. Pan doktor konstatoval, že léky zabírají, i když měl Vítek včera opět od odpoledne až do noci záchvaty. Je pravda, že dneska žádné záchvaty nemá, tak snad opravdu léky zabírají. Budeme doufat, že to Vítkovi vydrží.

Renoir dostal včera při kontrole očiček od paní veterinářky antibiotika, byl celý skleslý, skoro apatický. Dnes je také bez života, mám o něho strach. Teplotu nemá. Legolas dostal antibiotika také, několik dní byl trochu skleslý s horečkou a vyklubala se rýma. Legolas však už lítá, dobře jí, rošťačí, tak snad to bude dobré. Koťátkům již nestačí jejich místnost s voliérou, snaží se dostat k velikým kočkám a tam odtud do kuchyně. Nejvíce Degas je v tomto akční. Degas by již měl příští týden odjet domů. Očičko už má pěkné, i když stále mažeme.

Aragon v depozitu u Markétky bude mít nový domov v domečku se zahrádkou. To je moc dobře. Dneska získala nový domov tříbarevná kočička, která ve středu odjela se svými rourozenci do depozita ke Kláře. Koťátka u Klárky se rychle ochočují, jsou nádherná. Jejich maminka, která je po kastraci, pojede o víkendu zpátky do své lokality. Je moc hodná a mazlivá. Snad se tam o ní postarají.

Radim by měl odjet do nového domova v pondělí. Na Evelínku se také přijedou podívat případní zájemci.

Sysley, sestřička Manetky, Degase a Renoira, která odjela po týdnu pobytu ve Sluníčku, do nového domova. Tam po týdnu začala dostávat záchvaty bezvědomí, byla na pozorování v nemocnici s tím, že jde o druh epilepsie. Její zdravotní stav je velmi vážný, kočička upadne během 20ti minut chování třikrát do bezvědomí a než se tak stane má veliké bolesti. Prognoza do budoucna je špatná, stav se bude zhoršovat. Majitelé uvažují o uspání, konzultovali jsme to společně, Sysley mají hodně rádi a nejhorší na tom je, že měli původně kočičku, která měla epilepsii a na ní zemřela. Velmi mě mrzí, že mají zase takovéto trápení. Kočička do Sluníčka přišla strašně maličká, což může být příčinou.

V současné době nás stojí hodně peněz veterina a benzín. Nemáme téměř žádné konzervy. Prosím, kdo můžete, pomozte. Budeme vděčni za kvalitní konzervy nebo finance na veterinu, kde jsme téměř denně.

Kubíček je na tom stále stejně, je hodný, chuděra se bojí ostatních koček, hrát si neumí, ale trochu papá. Dneska snědl docela dost konzervy, ale super kvalitní, kterou dostal jen on.

Včera přijatý kočičí mourovatý kluk se jmenuje Lumpík. Připomíná nám Kájíčka.

Zítra jde pět kočiček na očkování, potřebujeme koupit kapky na ušní svrab, odblešovadlo, je to šílené.

Dobrou noc, Míla