Blondýna

  • Na obrázku může být: uvnitř

Kočka Blondýna

Pohlaví: Kočka
Věk*: 9 let
Kastrace: Ne
Čip: Ano
Odčervení: Ano
Očkování: Ano
Datum příjmu: 18.11.2019
Doba v útulku: 4 roky a 5 měs.
Umístění kočičky:Hlavní útulek - Dobříň
Virtuální maminka
nebo tatínek**:
Kateřina Hačecká, David Šolc, Jana Popelková, Jakub Šmída
Ev. číslo:1807
Sdílejte ZDE:

* Kočičkám, u kterých neznáme datum narození jsme stanovili jejich věk ve spolupráci s veterinářem.
** Virtuální maminkou nebo tatínkem se může stát každý, kdo chce finančně podpořit konkrétní kočičku. Zde najdete informace jak Adopce kočky na dálku funguje.

Dárek pro Blondýnu

Snažíme se našim kočičkám a kocourkům zajistit tu nejkvalitnější péči, a to nejen v oblasti krmení, ale také veterinární péče. Bohužel se k nám často dostávají kočičky v žalostném stavu a právě náklady na léčení (zlomeniny, virové nemoci, průjmy, záněty očí apod.) jsou velmi finančně náročné. Každý Váš příspěvek nám nesmírně pomůže v péči o kočičky.


Pro Blondýnu krmení na 1 týden
Podestýlka na 1 měsíc
Pro Blondýnu granulky nebo konzervy na 2 týdny
Veterinární péče
Měsíční náklady na Blondýnu

Pár slov o kočičce

Naše Blondýna je náhodou úžasná kočka. Miluje však nejvíce mě (Mílu) a k ostatním lidem je rezervovaná, bojí se jich, křičí, když chtějí na ní sáhnout. Bylo by moc fajn pokud by našla domov. Na nové páníčky si určitě brzy zvykne a bude moc milovat. Nehodí se k dětem a do rušné rodiny a ideálně by měla být jedináčkem. Další kočičku si nepustí k tělu, bude jí zastrašovat, leká se každého většího pohybu, je prostě hluchá. Na svého nového člověka si rychle zvykne a bude se s ním mazlit od rána do večera i v noci. Stejně tak si od něho nechá všechno líbit, musí však absolutně důvěřovat, proto potřebuje moc a moc hodného páníčka.

Historie kočičky:

Bílá kočička Blondýna, je hluchá kočička, která se díky své hluchosti často cítí ohrožená, což dává najevo hlasitým projevem. Z počátku byla velmi ostražitá. Týdny trávila v kleci i poté co jsme jí nechávali otevřená dvířka, aby mohla ven. Cítila se tam prostě v bezpečí. Časem si však začala zvykat, až se sama přestěhovala do hlavní místnosti útulku, kde je nejvíc kočiček a nakonec se prodrala až do obytné části domu, kde se k našemu podivu dožaduje nejlépe neustálého mazlení.

Její srst se od příchodu zlepšila, avšak to nebylo stále ono, byla zadredovaná a místo bílé byla ušmoulaná.

Dobrá zpráva je,  že kočička je naprosto zdravá. Absolvovala celkovou prohlídku včetně sona, rentgenu, vyšetření krve, ošetření zubního kamene a prohlídku ústní tlamičky, koupel, vystříhání dredů a vyčesání.  Všechna vyšetření dopadla skvěle, Blondýnka je zdravá. Na rentgenu byla zjištěna stará zlomenina hrudní kosti. Blondýnka je díky své hluchosti lekavá.  Určitě si svou rodinu také najde a bude se odměňovat mazlením, kočičí ojedinělostí a vlastní unikátností. Ostatní kočičky moc nemusí, akceptuje je, ale jejich přiblížení se hodně bojí. Nejlepším domovem by byla klidná domácnost.