Angel

Kocour Angel

Kocourek je rezervovaný a není už v nabídce.

Pohlaví: Kocour
Věk*: 2 roky a 10 měs.
Kastrace: Ne
Čip: Ano
Odčervení: Ano
Očkování: Ano
Datum příjmu: 27.7.2021
Místo nálezu:Budyně nad Ohří
Doba v útulku: 2 roky a 9 měs.
Umístění kocourka:Hlavní útulek - Dobříň
Sdílejte ZDE:

* Kočičkám, u kterých neznáme datum narození jsme stanovili jejich věk ve spolupráci s veterinářem.
** Virtuální maminkou nebo tatínkem se může stát každý, kdo chce finančně podpořit konkrétní kočičku. Zde najdete informace jak Adopce kočky na dálku funguje.

Dárek pro Angele

Snažíme se našim kočičkám a kocourkům zajistit tu nejkvalitnější péči, a to nejen v oblasti krmení, ale také veterinární péče. Bohužel se k nám často dostávají kočičky v žalostném stavu a právě náklady na léčení (zlomeniny, virové nemoci, průjmy, záněty očí apod.) jsou velmi finančně náročné. Každý Váš příspěvek nám nesmírně pomůže v péči o kočičky.


Pro Angele krmení na 1 týden
Podestýlka na 1 měsíc
Pro Angele granulky nebo konzervy na 2 týdny
Veterinární péče
Měsíční náklady na Angele

Pár slov o kocourkovi

Černý kocourek Angel, je náš malý skrytý andílek. Je ve Sluníčku od kotěte, jeho sourozenci už dávno našli domov, jen Angel pořád jen čeká. Bohužel má trvale poškozené pravé očičko, to mu však na kráse neubírá. Zprvu je k lidem obezřetnější, když zjistí, že mu nikdo neublíží, umazlil by se. To, že sám nepřjde k člověku, kterého nezná mu brání, aby našel domov. Většina zájemců o kočičky vybírá dle jejich přítulnosti a sami čekají, která si je vybere. Zdrženlivější kočičky tak nemají moc šanci.
Angel je opravdu miláček, který lásku na první dobrou nerozdává, ale pro trpělivější dvounožce ji má poté celé přetékající kočičí srdce.
Rád se zabaví s ostatními koťaty, misky umí vymetat zdárně. Je čistotný, zkrátka je to takový černý andílek, Angel.

Kocourek našel domov