Kiánek

Kocour Kiánek

Pohlaví: Kocour
Věk*: 1 rok a 10 měs.
Kastrace: Ne
Čip: Ano
Odčervení: Ano
Očkování: Ano
Datum příjmu: 12.11.2022
Místo nálezu:Hrobce
Doba v útulku: 1 rok a 5 měs.
Umístění kocourka:Hlavní útulek - Dobříň
Ev. číslo:2822
Sdílejte ZDE:

* Kočičkám, u kterých neznáme datum narození jsme stanovili jejich věk ve spolupráci s veterinářem.
** Virtuální maminkou nebo tatínkem se může stát každý, kdo chce finančně podpořit konkrétní kočičku. Zde najdete informace jak Adopce kočky na dálku funguje.

Dárek pro Kiánka

Snažíme se našim kočičkám a kocourkům zajistit tu nejkvalitnější péči, a to nejen v oblasti krmení, ale také veterinární péče. Bohužel se k nám často dostávají kočičky v žalostném stavu a právě náklady na léčení (zlomeniny, virové nemoci, průjmy, záněty očí apod.) jsou velmi finančně náročné. Každý Váš příspěvek nám nesmírně pomůže v péči o kočičky.


Pro Kiánka krmení na 1 týden
Podestýlka na 1 měsíc
Pro Kiánka granulky nebo konzervy na 2 týdny
Veterinární péče
Měsíční náklady na Kiánka

Pár slov o kocourkovi

Chlapeček Kiánek, původně jsme mysleli, že to je kočička Kia, byl nalezen ve škarpě za cedulí obce Hrobce ve velmi špatném stavu. Kiánek měl zlomeninu pánve, zlomeninu obou zadních nožiček v kyčli a zranění čelisti. Chlapeček byl chuděrka hodně bolestivý, děkujeme nálezcům, že jej ve škarpě nenechali. Ihned byl hospitalizován na veterinární klinice. Už je dávno po operaci, vážné zranění už na něm není vůbec znát, vše dopadlo dobře. Kiánek je úžasné stvoření, je hodně kontaktní, mazlivý, bezproblémový, závisláček na lidech, absolutně nekonflitní. Z důvodu operací preferujeme nový domov pouze v bytě, i když Kiánek nemá žádný handicap.

Kocourek našel domov